Chat with us, powered by LiveChat

OVER ONS

In de diamantenwijk van Midden-Antwerpen, op een steenworp van het Centraal Station, vindt u Treasure Diamonds, een juwelier waar u prachtige juwelen alsook diamanten kunt vinden. Kwaliteit, vertrouwen en een voortdurend engagement van voortreffelijkheid zijn de sleutelwoorden van deze winkel. Dankzij een uitermate vriendelijke en persoonlijke bediening, mag Treasure Diamonds verschillende generaties tot zijn vaste cliĆ«nteel rekenen. Klanten weten dat ze niet enkel naar Treasure Diamonds kunnen komen om mooie juwelen te kopen, maar dat ze zich hier ook kunnen ontspannen in een omgeving vol menselijke warmte – een noodzakelijke voorwaarde bij een dergelijke emotionele aankoop als een juweel.

Om het even welke leeftijd, stijl of budget, iedereen kan iets vinden in zijn of haar smaak. Superieure kwaliteit is, in Treasure Diamonds, een doel op alle niveaus : van levering en productie van een zo volledig mogelijk aanbod tot ontvangst in vertrouwen en vriendschap en professioneel advies bij aankoop en klantendienst na aankoop.
Treasure Diamonds is ook verantwoordelijk voor de productie, de transformatie en de herstelling van juwelen met hoge kwaliteit. Bovenop juwelen van verschillende fabrikanten, biedt Treasure Diamonds ook een eigen collectie van handgemaakte juwelen aan, met ontelbaar veel eigen creaties.